UncategorizedFiecare al 10-lea tractor din lume poarta marca BELARUS

Fiecare al 10-lea tractor din lume poarta marca BELARUS

Fiecare al 10-lea tractor din lume poarta marca BELARUS, a anunțat astăzi directorul general al OAO «Uzina de Tractoare din Minsk», Feodor Domotenco, care a participat la ceremonia festivă dedicată împlinirii a 70 de ani de la înființarea uzinei.

În cei 70 de ani ai săi, Uzina de Tractoare din Minsk, a produs 3.8 milioane de tractoare marca «BELARUS»,  mai mult de 3 mln. din ele au fost livrate în peste 125 de țări din lume. Astăzi fiecare al 10-lea tractor din lume este un tractor marca «BELARUS», – a afirmat Feodor Domatenco.

După spusele sale, MTZ este unul din cei mai mari producători de tractoare din lume.

«În cei 70 de ani Uzina de Tractoare din Minsk a crescut devenind o uzină modern, care dispune de: un potențial tehnic și tehnologic puternic, specialiști de clasă înaltă, mulți ani de experiență în crearea de tractoare și tehnică alternativă» – a spus directorul.

Fiodor Domotenco a constatat că, Uzina de Tractoare din Minsk produce peste 100 de modele de tractoare și peste 200 de variante de asamblare pentru toate condițiile climaterice și de exploatare. Pe lângă aceasta 37 de modele de tehnică alternativă de sunt în producția de masă, 28 masini – în curs de dezvoltare.

«Privind înapoi, vreau să se remarc că perioada care a tracut a fost foarte tensionată. Dar, din nou, am demonstrat că putem lucra într-o echipă. Producția industrială a “MTZ “pentru 2016 este formată pe baza cercetărilor de piață realizate, studiul piaței de vânzări și prognoza vînzării produselor pe care pe producem», – a spus directorul general.  În scopul atenuării impactului factorilor negativi pe piețele externe ale OAO”MTZ”, sa trecut de la filozofiea de producție la filozofia de marketing, și anume: clienții și cerințele pieții formează în prezent  portofoliul comenzilor întreprinderi. Astăzi avem o oportunitate unică de a lucra la comandă».

User rating:

User score

12 ratings
Share it

About the author: Asterix

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

Your comment*

Your name*

Your email*

SSL Certificates