Termeni si conditii generale de vanzare

Site-ul www.belarus-tractor.ro este detinut si operat de SC AGROREPAR AZ SRL, cu sediul social in Str. Ghe Sincai, nr 9 CUI: RO36147305, Nr. Reg. Com: J17/859/2016

 „Termenii si conditiile generale de vanzare” se completează cu prevederile Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, cu modificarile și completarile ulterioare, si cu ale Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

1. Informatii administrator magazin online

Site-ul www.belarus-tractor.ro este administrat de catre SC AGROREPAR AZ SRL , tel. 0746160889, email office@belarus-tractor.ro.

2. Acceptare „Termeni si conditii generale de vanzare”

În calitate de administrator, SC AGROREPAR AZ SRL vă oferă accesul și utilizarea magazinului online sub condiția acceptării acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, achiziționarea sau obținerea oricărui produs, conținut, date, materiale sau informații din cadrul magazinului nostru online, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Vă informăm că administratorul își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica informații din magazinul virtual fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

Pentru a respecta drepturile de proprietate intelectuală, vizitatorul sau cumpărătorul înțelege că nu poate descărca sau utiliza conținutul magazinului online www.belarus-tractor.ro, inclusiv imagini, descrieri, elemente grafice, și altele asemenea, fără obținerea consimțământului scris din partea administratorului. Acest conținut este proprietatea administratorului și este protejat de legislația dreptului de autor și a legilor referitoare la proprietatea intelectuală și industrială.

4. Perfectarea contractului la distanță, valabilitate

După plasarea comenzii in magazinul online, administratorul procedează la confirmarea comenzii. Această confirmare poate fi efectuată electronic, prin intermediul unui e-mail, sau verbal, în urma unui apel telefonic. De la momentul confirmării comenzii, contractul la distanță devine valabil. Este important de menționat că administratorul nu consideră o comandă neconfirmată drept un contract valid.

Cumpărătorul devine proprietarul mărfii în două circumstanțe diferite:

1. După confirmarea plății, în cazul plății prin transfer bancar (OP) sau card.

2. După efectuarea plății și semnarea documentelor de transport, în cazul în care livrarea se face prin serviciile de curierat cu plată ramburs.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare si livrare

Acest magazin online are drept scop exclusiv furnizarea de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese din teritoriul României. La momentul livrării, o persoană cu vârsta minimă de 18 ani, reprezentând o persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Toate prețurile afișate pentru produse includ TVA și nu includ costurile de livrare. Costul transportului va fi aproximativ 25 de lei pentru un colet cu o greutate de 1 kg care se livrează în zona de acoperire Fan Courier. Pentru coletele care depășesc greutatea de 1 kg și/sau sunt livrate în afara zonei de acoperire Fan Courier, costul transportului va fi mai mare și va fi comunicat în momentul confirmării comenzii de către un reprezentant AGROREPAR SRL. Cumpărătorul va suporta costul transportului, care va fi achitat separat de prețul produsului către Fan Courier.

Prețul produsului comandat și tipărit pe factură este cel afișat la data plasării comenzii. Este important de menționat că prețurile produselor din magazinul online www.belarus-tractor.ro pot să difere față de cele din magazinul fizic.

Modalitățile de plată sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii. Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de SC AGROREPAR AZ SRL. Termenul de livrare a produselor este de 24 - 48 de ore din momentul confirmării comenzii, prin intermediul serviciului de curierat, în zilele lucrătoare, prin rețeaua de distribuție Fan Courier. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru produsele care sunt solicitate pe baza de comandă, livrarea se va face în termen de 7 - 10 zile lucrătoare. O achiziție a unui produs pe baza de comandă este considerată confirmată doar după achitarea integrală a contravalorii produsului comandat.

În cazul în care preferați utilizarea unei alte companii de curierat, vă rugăm să ne contactați atunci când plasați comanda! Produsele vor fi livrate doar după ce au fost achitate în avans (prin transfer bancar sau card), iar costul transportului va fi suportat de cumpărător. Plata prin ordin de plată se va efectua pe baza facturii proforme emise la finalizarea comenzii. Produsele vor fi expediate numai după confirmarea plății către SC AGROREPAR AZ SRL.

6. Stocuri

Produsele disponibile în depozit sunt etichetate cu mențiunea "În stoc" în descrierea lor, în timp ce produsele care nu sunt disponibile momentan sunt etichetate cu "La comanda". Cu toate acestea, trebuie menționat că administratorul nu poate garanta în permanență disponibilitatea tuturor produselor listate. Ne străduim să furnizăm clienților informații precise cu privire la disponibilitatea produselor comandate înainte de a confirma livrarea. Cu toate acestea, există circumstanțe rare în care pot apărea erori de comunicare în această privință.

7. Garantii

SC AGROREPAR AZ SRL asigură că toate produsele comercializate și livrate sunt noi, sunt ambalate corespunzător și sunt însoțite de factură fiscală și, după caz, de chitanță eliberată de administrator sau de firma de curierat. Produselor comercializate li se garantează calitatea, cu condiția respectării regulilor de transport, depozitare și montare.

În cazul în care aveți orice reclamații sau sesizări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email service@belarus-tractor.ro. Procedura de soluționare a garanțiilor va fi efectuată în conformitate cu legislația în vigoare din România.

8. Politica de retur

În conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, cumpărătorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract fără a fi necesar să precizeze motive și fără a suporta penalități, într-un termen de 14 zile. Perioada de retragere se încheie după 14 zile de la data la care cumpărătorul sau o terță parte desemnată de cumpărător, altă decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de cumpărător.

Rambursarea sumelor se va efectua în cel mult 30 de zile de la data notificării unilaterale a retragerii din contract de către consumator, fără a implica alte costuri. Restituirea sumelor se va realiza prin transfer bancar în contul specificat de cumpărător în urma completării formularului de retur. Costurile legate de serviciul de curierat nu sunt rambursabile.

Este important de menționat că costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile și nu pot fi rambursate.

Nu sunt acceptate la retur produse care:

Depășesc termenul de 14 zile de la data primirii;

Prezintă urme de lovituri sau deteriorări;

Prezintă semne de utilizare sau uzură;

Au fost obiectul unei comenzi speciale;

Ambalajul și etichetele de identificare ale produselor nu sunt intacte;

Nu sunt însoțite de toate accesoriile livrate și de un ambalaj adecvat pentru transport, dacă este cazul.

Pentru a solicita un retur, vă rugăm să ne transmiteți cererea dvs. prin telefon sau prin e-mail.

Nerespectarea condițiilor menționate mai sus, precum și deteriorarea produsului sau a ambalajului într-un mod care împiedică reluarea vânzării duce la respingerea cererii de retur.

Este important de menționat că dreptul de retragere se aplică doar consumatorilor persoane fizice, așa cum sunt definiți în articolul 2, punctul 1 din OUG nr. 34/2014.

Dacă luați în considerare returnarea produsului, vă rugăm să nu-l utilizați! Produsele primite nu pot fi utilizate înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere vă permite să examinați produsul într-un mod similar cu ceea ce ați face într-un magazin, nu pentru a beneficia de 14 zile de utilizare gratuită.

SC AGROREPAR SRL va suporta costurile de retur atunci când acestea sunt imputabile societății (de exemplu, produsele primite nu corespund comenzii sau sunt diferite față de cele specificate în comandă).

Pentru informații suplimentare referitoare la returul produselor, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de e-mail service@belarus-tractor.ro.

9. Obligatiile cumparatorului

• Să ofere informații veritabile, corecte și actuale despre entitatea sa atunci când acestea sunt solicitate; în caz contrar, există posibilitatea refuzului comenzilor.

 • Să accepte soluționarea oricăror probleme în termen de 30 de zile de la data în care au fost semnalate printr-un e-mail adresat administratorului.

 • Să accepte și să respecte Termenii și Condițiile furnizate de administrator în momentul plasării comenzilor, precum și să efectueze plata pentru mărfurile comandate folosind metodele disponibile la momentul transmiterii comenzii.

10. Obligatiile vanzatorului

• Conținutul prezentat în magazinul online are un caracter orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnică a acestora afișate pe site sunt furnizate de către producători și furnizori. Imaginile produselor sunt furnizate în scopuri de prezentare. Aspectul real al produselor poate varia în funcție de lotul de fabricație.

 • Ne angajăm să contactăm clienții pentru a confirma comenzile, fie prin e-mail, fie prin intermediul unei convorbiri telefonice

. • Folosim datele personale colectate de la clienți/utilizatori în conformitate cu politica noastră privind Confidențialitatea Datelor.