Menu
Your Cart

Tractoare forestiere RSS Feed

Tractoarele sunt proiectate pentru a efectua diverse lucrări de reîmpădurire și îngrijire a pădurilor

10 nov. Tractor Belarus MUL-1221
alexoan 0 229
Tractorul Belarus forestier este conceput pentru recoltarea sortimentelor, a trunchiurilor de copaci și a copacilor în zona de recoltare, formarea de mănunchiuri, derapajul în timpul tăierilor selective pentru întreținerea pădurilor, precum și pentru stivuirea sortimentelor. Poate fi folosit în toate anotimpurile la temperaturi ambiante de la -40 О..
10 nov. Tractor Belarus MUL-82.2
alexoan 0 287
Tractorul Belarus MUL-82.2 este proiectat pentru reîmpădurirea și îngrijirea locului de tăiere după defrișarea pădurii, precum și în timpul utilizării atașamentelor și echipamentelor remorcate pentru colectarea, încărcarea-descărcarea și transportul buștenilor, recoltarea reziduurilor forestiere etc.Tractorul este potrivit pentru funcționarea pe to..
10 nov. Mașină de recoltat forestier BELARUS-SAMPO MLH-265
alexoan 0 245
Mașina de recoltat pădure BELARUS-SAMPO MLH-265 este proiectată pentru o durată lungă de viață. Designul robust al șasiului împreună cu osii dovedite formează baza acestei mașini de recoltat cu 8 roți. Mașina cântărește 20 de tone, ceea ce, combinat cu o distribuție adecvată a greutății, face ca mașina să fie foarte stabilă.Cabina mașinii de recolt..
10 nov. Mașină de încărcare-descărcare-basculă forestieră Belarus MPT - 461.2
alexoan 0 201
Este conceput pentru colectarea și transportul sortimentelor către platformele de încărcare sau direct către consumator.Mașina este formată dintr-un vehicul energetic - mașină forestieră universală „BELARUS” MUL-1221, echipată în conformitate cu cerințele de siguranță pentru lucrul în pădure, și o semiremorcă PL-9 sau PL-9-03.MUL-1221 este echipat ..
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)
Cookies
Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.