Menu
Your Cart

Confidențialitatea datelor

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR BELARUS-TRACTOR.RO

INFORMAȚII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. DATELE DUMNEAVOASTRĂ

AGROREPAR AZ colectează și prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016. Aceste date sunt obținute atunci când vă înregistrați cu un cont pe site-ul nostru sau când plasați o comandă fără a avea cont pe site sau prin comenzi telefonice. Datele sunt securizate și sunt transmise doar firmelor de curierat cu care colaborăm (atunci când este cazul) și furnizorilor de la care achiziționăm piesele pentru serviciile post-vânzare, în special pentru garanții. Transferul acestor date este securizat.

De asemenea, colectăm și prelucrăm date cu caracter personal în scopuri publicitare, pentru concursuri sau campanii de marketing efectuate exclusiv de către BELARUS-TRACTOR.RO (AGROREPAR AZ). Nu transferăm datele dvs. către terți fără consimțământul explicit și nu facem aceste date publice.

2. CE DATE FOLOSIM?

Datele colectate și prelucrate includ: nume, prenume, număr de telefon, adresă de email, adresă de livrare, codul numeric personal și/sau seria și numărul buletinului/cartii de identitate, cont bancar și seria de șasiu a UTILAJULUI.

3. SCOPUL PENTRU CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ

a. Servicii de vânzare/post-vânzare:

 • Numele și prenumele - Pentru a vă identifica.
 • Numărul de telefon - pentru a vă contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a vă oferi detalii despre comandă, pentru a vă notifica când comanda este pregătită pentru livrare sau când se află în proces de expediere către dvs.
 • Adresa de email - pentru a vă trimite informații suplimentare despre comandă și ca alternativă în cazul în care nu putem lua legătura cu dvs. la numărul de telefon furnizat.
 • Adresa de livrare - pentru a putea livra produsele prin intermediul companiilor de curierat.
 • CNP și/sau seria și numărul buletinului/cartii de identitate - pentru facturare și servicii post-vânzare (retur, garanții).
 • Cont bancar - pentru a vă putea rambursa contravaloarea unui eventual retur.
 • Seria de șasiu a automobilului - pentru identificarea corectă a pieselor comandate.

b. Campanii directe de marketing:

 • Newsletter
  • Adresa de email - pentru a trimite informări periodice despre oferte speciale și campanii adresate clienților.
 • Campanii cu premii
  • Adresa de email și număr de telefon - pentru a vă notifica în cazul în care câștigați un premiu.
  • Adresa de domiciliu sau o altă adresă indicată de către client - pentru a livra premiile prin curier.
  • CNP și/sau seria și numărul buletinului/cartii de identitate - pentru a întocmi un proces verbal de predare-primire al premiului încheiat între EURO PARTS DISTRIBUTION și câștigătorul premiului. În acest caz, este necesară și o copie a actului de identitate pentru a fi în conformitate cu prevederile legale.

4. TERȚE PĂRȚI

Deși, de regulă, AGROREPAR AZ nu dezvăluie datele personale către terțe părți, putem:

 • Dezvălui datele de contact afiliaților din cadrul AGROREPAR AZ cu condiția respectării de către aceștia a confidențialității datelor cu caracter personal.
 • Dacă este în interesul persoanei vizate și este necesar, precum și dacă cerința legală o impune, AGROREPAR AZ va dezvălui datele personale autorităților relevante în contextul relației derulate.
 • Pentru derularea activităților comerciale, AGROREPAR AZ dezvăluie datele personale unor terțe părți, cum ar fi procesatorii de plăți și companiile de livrare.

Pentru a vă furniza publicitate relevantă, veți vedea și publicitate țintită online, denumită publicitate pe bază de interese. Aceasta poate fi afișată pe site-ul BELARUS-TRACTOR.RO, pe site-urile altor organizații și pe alte canale media online, cum ar fi Google și rețelele sociale. Subliniem că renunțarea la publicitatea bazată pe interese nu va opri afișarea reclamelor, dar acestea nu vor mai fi personalizate în funcție de interesele dvs.

5. DURATA STOCĂRII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

AGROREPAR AZ intenționează să păstreze datele personale atât pe durata relațiilor existente, cât și ulterior, în conformitate cu politicile interne ale companiei și obligațiile legale care ne revin. În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui contract sau acord, acestea vor fi păstrate atâta timp cât este necesar pentru a atinge scopul colectării preconizate a datelor. După acest interval, datele vor fi șterse în condiții de siguranță și securitate.

6. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

a. Dreptul la acces Aveți dreptul să accesați datele pe care ni le furnizați, să primiți informații suplimentare cu privire la aceste date, precum și despre modul și scopul prelucrării acestora în orice moment.

b. Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor Aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării oricăreia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului în care prelucrăm comanda dvs. De exemplu, dacă restricționați accesul la adresa dvs., nu vă vom putea livra produsele prin intermediul curierului.

c. Dreptul la rectificare Aveți dreptul de a rectifica date incorecte sau inexacte, precum și de a completa datele existente în orice moment, fie prin intermediul contului creat pe site, fie prin trimiterea unui e-mail la office@belarus-tractor.ro.

d. Dreptul la portabilitatea datelor Aveți dreptul să primiți datele pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, actual, pentru a avea posibilitatea de a le transmite către un alt operator.

e. Dreptul de a fi uitat Aveți dreptul să cereți ștergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate (cu excepția situațiilor în care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fără întârzieri nejustificate din partea noastră.

f. Dreptul la opoziție Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal pentru motive întemeiate și legitime, cu excepția prelucrării în scopul furnizării de servicii de marketing direct. În acest caz, vă puteți opune oricând gratuit și fără a furniza justificări prin intermediul unui e-mail la office@belarus-tractor.ro.

7. CONTACT

Puteți exercita oricare dintre drepturile menționate mai sus prin trimiterea unei solicitări scrise la adresa office@belarus-tractor.ro.

Cookies
Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.